• 1
  ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
 • 2
  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
 • 3
  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ
 • 4
  ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
 • 5
  ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
 • 6
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στο Υπό μου Πτέρυγα πλατφόρμα e-learning

Ως ένα άτομο που έχει αναγνωρίσει μια ευκαιρία και ο οποίος ενεργεί για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, έχετε γίνει μέλος μιας από τις πιο σημαντικές ομάδες των ανθρώπων στην Ευρώπη, έχετε γίνει ένας από τους επιχειρηματίες της Ευρώπης.

Επιχειρηματικές ανθρώπους σαν να είναι ουσιαστικής σημασίας για την ευρωπαϊκή ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και στη διατήρηση και τη βελτίωση της ευημερίας των πολιτών της Ευρώπης. Κάτω από το φτερό μου είναι ένα φρέσκο, νέο, ενεργητικό πρόγραμμα με μια καινοτόμο μορφή του προγράμματος σπουδών που θα σας παρουσιάσουμε τα σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί το πολύπλοκο καθημερινή ζωή ενός επιχειρηματία. Έχει ως στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών της επιχείρησης σας και των σχετικών προσωπικών ικανοτήτων και να μεταδώσει τις βασικές αρχές της χρηστής διαχείρισης των επιχειρήσεων που θα σας βοηθήσουν όπως εσείς ξεκινήσει το δικό σας επιχειρηματικό εγχείρημα.

Τεχνικά, της συμπεριφοράς και της διαχείρισης των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως σας πρόοδος μέσω των δραστηριοτήτων της ηλεκτρονικής μάθησης και το πολύ πρακτικό τάξη με βάση τη μάθηση που περιλαμβάνει σεμινάρια, εργαστήρια, ομάδες συζήτησης και master classes που παραδίδονται από έμπειρους επιχειρηματίες.

Η μάθηση θα πρέπει να ενισχυθεί μέσω βύθισης στις δραστηριότητες των τοπικών πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις πραγματικότητες της λειτουργίας μιας επιχείρησης
και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το περιβάλλον των επιχειρήσεων από τους ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων. Ελπίζουμε να απολαύσετε το πρόγραμμα και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιχειρηματική ταξίδι σας.

User login

 

Username:

Password: